Alles wat je moet weten

Vriezer

FAQ's

De reden voor dit geluid; de deur van de vrijstaande vriezer staat open. Als de deur van de vriezer open blijft staan, klinkt binnen enkele minuten het Deur open-waarschuwingssignaal. Je hoort een waarschuwingssignaal dat aangeeft dat de deur niet goed is gesloten. Zodra je de deur sluit, stopt het waarschuwingssignaal.

Dit geeft aan dat de Fast Freeze functie is geactiveerd. Met de Fast Freeze functie van de Grundig koel-vriescombinatie kun je etenswaren sneller laten bevriezen en sneller ijsblokjes maken. Het is normaal dat de koelkast langer draait wanneer Fast Freeze is geactiveerd. Fast Freeze mag niet langer dan vijf uur ingeschakeld blijven. Als je de functie wilt uitschakelen, druk je op de knop Fast Freeze totdat het lampje uitgaat.
Het geluid dat je hoort, is het deur open-waarschuwingssignaal. Als de deur van de koelkast open blijft staan, klinkt binnen enkele minuten het deur open-waarschuwingssignaal. Zodra je de deur sluit, stopt het waarschuwingssignaal.
Je kunt je Grundig vrijstaande vriezer gebruiken bij omgevingstemperaturen tot -15 °C. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor de exacte laagste omgevingstemperatuur waarin jouw Grundig vrijstaande vriezer zal werken. Je kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van jouw product.

Grundig vriezers kunnen etenswaren in geval van een stroomstoring tien tot achttien uur in bevroren toestand bewaren. De beste manier om etenswaren tijdens een stroomstoring niet te laten ontdooien, is deze in de vriezer te laten liggen met de deur gesloten. Open de deuren gedurende deze periode zo min mogelijk. Raadpleeg de gebruikershandleiding om te zien hoe lang de vriezer je etenswaren bevroren kan houden. Je kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van jouw product. Als de stroomstoring langer duurt dan de aangegeven tijd, vergeet dan niet dat je ontdooide etenswaren niet opnieuw moet invriezen.

De aanbevolen temperatuur voor vriezers is ongeveer -18°C.

general-cta-image

Wij zijn er voor jou!

Of je nu advies nodig hebt over een product, accessoires wilt kopen of ons simpelweg feedback wilt geven, wij zijn er voor jou.

Heb je meer hulp nodig?

Vind FAQ's, videogidsen, artikels en meer.