Corvin Cristian te invita in casa, atelierul si mintea sa

Designul reusit e cel care spune o poveste. De aceea, una dintre calitatile pe care un arhitect si designer de interior trebuie sa le detina este aceea de a fi un bun narator. Corvin Cristian, cel care a creat printre altele: Paine si Vin, Brici, Atelierul Mecanic sau Lacrimi si Sfinti reuseste sa faca acest lucru prin proiectele sale. Iar aceasta calitate a naratorului se continua si in viata de zi cu zi.

”Il admir pe Corvin pentru ca spune povesti pe intelesul tuturor. Impartaseste o poveste, nu urmareste o forma fara fond.”

– Mihai Popescu, designer de interior si owner Fratelli

In Inside the Mind, acesta te invita in casa, atelierul si mintea sa pentru a-ti prezenta secretele, sursele de inspiratie si principiile designului interior, precum si procesul prin care o idee devine realitate.

”Ideea e intotdeauna motiv de bucurie, dar si de mirare. Procesul laborios nu produce in mod obligatoriu marea idee. Procesul laborios a fost in urma, cei 20 de ani in care am tot adunat idei.”

– Corvin Cristian, designer de interior si arhitect

Alaturi de Ileana Raducanu, redactor-sef Elle Decoration, Corvin rememoreaza drumul pe care l-a parcurs, debutul in design si cum a ajuns sa fie printre cei mai apreciati profesionisti din domeniu – prieten, dar in acelasi timp si rival pentru colegii de breasla.

”Chiar i-am spus intr-o zi: ce usor era inainte sa apari tu!”

– Mihai Popescu, designer de interior si owner Fratelli

Inside the Mind este un documentar scurt in care poti sa descoperi designul dintr-o perspectiva inedita si intr-o maniera relaxata, unde povesti pline de haz completeaza sfaturi si principii utile.