Oricine a gatit pe o plita pe gaz stie ca este uneori poate cel mai eficient mod de a gati. Si totusi, cel mai intalnit electrocasnic in bucatarii la aparitia sa, plita pe gaz, a cunoscut o scadere in popularitate datorita dimensiunilor, stilului si consumului de energie. Odata cu reducerea spatiului de locuit si cresterea preturilor la energie, plita pe gaz a cazut din topul favoritelor. Pana acum.

Grundig este prezent pe piata plitelor pe gaz si este hotarat sa recucereasca bucatariile moderne, cu modele elegante, de sticla neagra si inox ca GIGT6234120 sau plite robuste, dar stylish, ca GIGL7235250.

Gatesti cu efort minim – suna bine?

Cand vine vorba de prepararea meselor, sincronizarea este totul. Din acest motiv, plitele pe gaz Grundig GIGG economisesc timpul de gatire cu 35%. Asta se datoreaza tehnologiei cu inalta eficienta a arzatorului de gaz, care permite ajustarea precisa a flacarii. Prin reglarea flacarii la un nivel mic, economisesti gaz, dar intensitatea ei te ajuta sa gatesti la fel de eficient. Fie ca vrei sa prajesti ceva sau sa faci o friptura, fiecare fel de mancare poate fi gatit perfect, exact la intensitatea de care are nevoie.

 

Credem in inovatii mici cu impact mare

Lucrurile mici din viata fac diferenta, iar plitele pe gaz de la Grundig sunt dovada. Fiecare ochi este echipat cu arzatoare cu flacara microperforata care transmit caldura pe intreaga suprafata a oalelor si a vaselor, prin flacari drepte, in sus. Mai mult, gazul si aerul sunt combinate inainte de a ajunge la arzator. Flacarile drepte si reglate individual pot parea un lucru mic, dar aceste inovatii sunt importante pentru tine si mediul inconjurator. Pe scurt, Grundig s-a asigurat ca nu se pierd gaz sau caldura inutil, printr-o presiune optimizata. Aceasta presiune optimizata a gazelor creste cu 25% eficienta plitei!

 

Un design robust sau clasic? Ambele pline de eleganta

Dincolo de inovatii, important ramane gatitul rapid si eficient. Grundig stie insa ca secretul pentru o plita apreciata nu tine doar de functionalitate.

Rafinate si echilibrate, plitele pe gaz Grundig sunt disponibile in mai multe versiuni. Versiunea pe sticla ofera, intr-o bucatarie moderna, un plus la capitolul estetic. Insa daca esti fan al designului robust, poti alege cu incredere oricare dintre modelele noastre – ti se va potrivi perfect.

Pentru mai multe detalii despre gama de produse inovatoare Grundig, vizitati site-ul Grundig.