Kaikki, mitä sinun tulee tietää

Kuivausrumpu

Usein kysytyt kysymykset

Jos luukkua ei ole suljettu kunnolla, kuivausrummusta voi vuotaa vettä. Tämän estämiseksi tarkista oven sisäpinnat ja puhdista tiivisteisiin kertynyt nukka. Voit pyyhkiä tiivisteet pehmeällä, kostealla liinalla.

On normaalia, että lämpöpumppu kuivausrummut pitävät metallista ääntä. Kuivausrummun kompressori antaa metallisen äänen toimiessaan. Tämä ei ole toimintahäiriö. Jos kuulet raapimisääntä, tarkista onko rummusta vieraita esineitä ja poista ne. Jos laite ei toimi normaalisti tämän melun aikana, ota yhteys valtuutettuun huoltoedustajaan.

Jos laitteesi on uusi tai sitä ei ole käytetty vähään aikaan, on normaalia kuulla jyrisevä ääni muutaman minuutin ajan. Jos epäilet, että näin on tai jos laite ei toimi normaalisti melun aikana, ota yhteyttä valtuutettuun huoltoedustajaan.

Monissa kuivaimissa on rummun tukirullat. Nämä rullat voivat kulua ajan myötä ja menettää muotonsa. Tämä aiheuttaa sen, että kuivausrummun rumpu ei pyöri kunnolla, mikä johtaa kolinaan tai vinkuvaan ääneen. Ota huomioon että rummussa saattaa olla myös taskuista pudoneita kovia esineitä jotka aiheuttavat kolisevaa ääntä rummun pyöriessä. Poista nämä rumpuun kuulumattomat esineet.

Monissa kuivaimissa on rummun tukirullat. Nämä rullat voivat kulua ajan myötä ja menettää muotonsa. Tämä aiheuttaa sen, että kuivausrummun rumpu ei pyöri kunnolla, mikä johtaa kolinaan tai vinkuvaan ääneen.

Tämä tarkoittaa, että kuivausrummun lapsilukko on aktiivinen. Voit poistaa lapsilukon käytöstä painamalla ääni-ilmoitus-/summeripainiketta ja Käynnistä/Keskeytä/Peruuta/Lopeta-painiketta samanaikaisesti kolmen sekunnin ajan minkä tahansa ohjelman ollessa käynnissä. Painikkeiden valot vilkkuvat, kun teet niin.

Voit myös kytkeä ohjelmanvalintanupin On/Off-asentoon, kun mikään ohjelma ei ole käynnissä lukituksen kytkemiseksi pois päältä.

Lapsilukon aktivointi-/deaktivointimenettely voi vaihdella mallista riippuen. Jos yllä kuvatut toimenpiteet eivät toimi, tutustu käyttöoppaaseen. Jos sinulla on ongelmia käyttöoppaan löytämisessä, lataa se täältä käyttämällä tuotteen mallinumeroa.

Jos haluat, että kuivausjakso päättyy myöhemmin, voit lykätä aloitusta tai asettaa lopetusajan valitulle ohjelmalle (laitteen mallista riippuen). Tämä on erityisen hyödyllistä, jos esim. sähkön hinta on alhaisempi tiettyinä vuorokaudenaikoina.

Aseta viivästetty ohjelma täyttämällä kuivausrumpu ja valitsemalla ohjelma sekä tarvittavat lisätoiminnot. Paina End Duration/End Time (laitteen mallista riippuen). Voit nyt määrittää, milloin haluat kuivausohjelman päättyvän, ja käynnistää kuivausrummun tavalliseen tapaan. Voit peruuttaa viivetoiminnon sammuttamalla laitteen ja käynnistämällä sen uudelleen.

Jos paneelissa on Aikaviive-painike, jossa on numerot 3, 6 ja 9, tämä tarkoittaa, että voit määrittää, milloin haluat kuivausprosessin alkavan. 3 tunnin viive valitaan, kun painiketta painetaan kerran. Jos painat samaa painiketta uudelleen, valitaan 6 tunnin viive. Jos painat vielä kerran, ohjelma alkaa 9 tunnin kuluttua. Jos Aikaviive-painiketta painetaan vielä kerran, viivetoiminto peruutetaan.

Kun olet valinnut viiveajan, voit painaa käynnistyspainiketta ja ohjelma käynnistyy asetetun viiveen jälkeen.

Lisätietoja saat tutustumalla oppaaseemme Grundigin kuivausrumpuohjelmista ja -ominaisuuksista.

Kuivausrummut vaativat toimiakseen hyvin ilmastoidun, pölyttömän ympäristön. Emme suosittele kuivausrummun käyttöä autotallissa.

general-cta-image

Korjaus ja huolto

Rekisteröi palvelu- tai takuutapauksesi napsauttamalla alla olevaa painiketta, ja noudattamalla lomakkeen ohjeita.

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions