Alles wat je moet weten

Kookplaat

FAQ's

Het is normaal dat je een bromgeluid hoort bij gebruik van de inductiekookplaat. Hoe hoger het vermogen dat je gebruikt, hoe luider het geluid. Ook een pan op de kookplaat kan een bromgeluid maken. Gebruik eens een andere pan en luister of het geluid aanhoudt. Neem contact op met een erkend servicebedrijf als het apparaat niet goed werkt en bovendien een bromgeluid maakt.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de ontsteking van de gaskookplaat niet werkt. Controleer of je het probleem op een van de volgende manieren kunt oplossen. Controleer op stroomuitval en defect in elektrische aansluiting. Mogelijk is er een probleem met de gastoevoer. Controleer of de ontstekingsmondstukken nat of verstopt zijn. Controleer of er ontstekingsmondstukken verbogen of gebroken zijn. Als het probleem zich blijft voordoen, is er mogelijk een technisch probleem met de kookplaat. Neem contact op met een erkend servicebedrijf als je vermoedt dat dit het geval is.

general-cta-image

Wij zijn er voor jou!

Of je nu advies nodig hebt over een product, accessoires wilt kopen of ons simpelweg feedback wilt geven, wij zijn er voor jou.

Heb je meer hulp nodig?

Vind FAQ's, videogidsen, artikels en meer.